Aniversari de Prevere

N.124- Gener’15

Benvolguts,

El 20 de gener farà 30 anys que l’arquebisbe Ramon Torrella m’ordenà prevere a la parròquia de l’Assumpció d’Alcover. El temps passa però l’oli de la unció continua impregnant les mans que el celebrant m’ungí amb el crisma.

Desitjo que aquell oli no desaparegui ni es faci ranci sinó que mantingui l’essència del primer dia; del primer i únic amor que m’hauria de configurar sempre.

Agraeixo tots els qui al llarg d’aquest anys m’han acompanyat, hem projectat i celebrat. Ara, als quasi deu anys a la parròquia, vosaltres m’acompanyeu, projectem i especialment celebrem. Sí! Celebrem cada diumenge el misteri de la nostra fe, la joia de la nostra esperança i el compromís de la nostra caritat.

El dimarts 20 de gener celebrarem l’aniversari amb l’eucaristia. La coral Audite de Valls interpretarà el Concert de Nadal. No voldria que la celebració d’aquest aniversari comportés rebre un obsequi personal. Com obsequi l’ofrena d’aquest dia es destinarà a les obres majors de la nostra parròquia. L’església renovada m’és una joia i l’aportació econòmica el millor obsequi.

De tot cor, gràcies.

Mn. Jordi Figueras i Jové, rector.