Dedicació de l’església

N. 77 – Juny’11

Benvolguts,

Ja està tot a punt per a celebrar la Dedicació de l’església de la nostra estimada parròquia de Sant Joan. Després de quasi bé dos anys de treball podem dir plens de satisfacció i d’alegria, que l’obra està acabada. Falta la façana que s’anirà fent durant els mesos d’estiu. Però el que és l‘interior ja està enllestit.

Tenim el crisma per ungir l’altar, consagrat a la missa crismal, a la parròquia de Sant Pau el Dilluns Sant. Tenim la relíquia de sant Bonifaci per l’altar, obsequi del meu amic, Mn. Klaus, de Fulda.

Sobretot tenim una gran alegria de poder fer festa i una gran esperança que aquesta església ens ajudarà a renovar la nostra fe, a refermar la nostra esperança i a fer créixer la nostra caritat.

Per a tants serà un punt de referència. I sempre esdevindrà un lloc on l’art i el bon gust farà adonar que la fe cristiana és bella enmig del nostre món i que tot el que és bell ens porta al “més bell de tots els homes,” (Sl 45,3) Jesucrist Ressuscitat que celebrarem en tantes ocasions, especialment a l‘eucaristia del diumenge.

Amb afecte,

Mn. Jordi Figueras i Jové, rector.