Famílies acollidores

N. 72 – Febrer’11

Benvolguts,

avançant el temps diverses famílies ja s’han inscrit per acollir joves de la diòcesi d’Orleans, França, que ens visitaran de l’11 al 15 d’agost, camí de Madrid, per assistir a la JORNADA MUNDIAL DE LA JOVENTUT.

Joan Pau II, que serà beatificat el proper 1 de maig, inicià aquestes trobades mundials que van donant el seu fruit. Certament que és un esforç molt gran ja que s’apleguen milers de joves concentrats en una ciutat, però val la pena posar totes les energies perquè els joves se n’adonin que també són Església.

Ho son pel baptisme i pels altres sagraments que han rebut, ho són perquè Jesucrist ha quedat incorporat a ells. Voldríem que sovintegessin de manera habitual a les convocatòries de l’església diocesana i de la parròquia, tant a la l‘eucaristia com a la catequesi. Així, entre els joves, es pot dur a terme la clàssica sentencia que “els evangelitzadors dels joves són els mateixos joves.”

Amb l’acolliment a la diòcesi, a la parròquia i a casa els hi mostrem la cara ben real de l‘Església, que acull tothom perquè descobreixin el rostre de Jesucrist i descobrint-lo l’estimin i visquin segons el seu evangeli.

En el Senyor Jesús, vostre,

Mn. Jordi Figueras i Jové, rector.