Jesús, recorda’t de mi quan estiguis al teu regne

N. 139 – Setmana Santa’16

Jesús, jo vull viure al teu Regne. Estic cansat dels regnes d’aquest món. Pràcticament només escolto la radio al matí i llegeixo el diari un moment o altre del dia i em desanima veure l’organització dels nostres regnes.

Mentre una part del món viu en l’opulència una altra no te el pa necessari; mentre uns poden discutir aspectes superficials de la vida molts nens que no poden anar a l’escola. I el que és més greu: mentre uns parlen de pau altres han de viure la guerra.

Uns regnes que els fem sobre el paper de declaracions solemnes però que passen per alt les situacions de les persones.

Jo vull viure al teu Regne perquè ve del teu Pare que és al Cel; jo vull gaudir del teu Regne que ens el defineix l’evangeli; jo vull participar del teu regne que tantes persones, començant per la teva Mare, l’han viscut entre nosaltres.

Sé que el teu Regne el viuré plenament al moment de la mort. Que amb un moment de lucidesa pugui pregar-te, com el bon lladre: “Jesús recorda’t de mi ara que estàs en el teu Regne.”

Una Santa Pasqua de Resurrecció us desitja

Mn. Jordi Figueras i Jové, rector