Visita Pastoral

N. 99 – Febrer’13

Benvolguts,

El Dimecres de Cendra, 13 de febrer s’iniciarà la Visita Pastoral als arxiprestats de Tarragona Centre i Tarragona Perifèria. És un temps en que l’arquebisbe anirà a les parròquies, comunitats i entitats dels arxiprestats de Tarragona. La visita pastoral s’emmarca en una tasca pròpia del bisbe que ha de fer cada 5 anys. Les múltiples obligacions han retardat aquest deure episcopal.

La visita a la nostra parròquia començarà el mateix dia 13 de febrer, Dimecres de Cendra, amb la missa estacional a la catedral, a les 8 del vespre i acabarà a la solemnitat de Sant Joan, 24 de juny, en que uns joves i adolescents de la parròquia rebran el sagrament de la confirmació. En aquests mesos el Sr. Arquebisbe visitarà tots els grups i revisarà les accions, alhora que ens animarà a tots en el creixement cristià, en l’amor a Jesucrist i a la difusió del seu evangeli.

Visquem aquest temps de gràcia i suggeriu-me a mi mateix i als membres del Consell Pastoral, les iniciatives que es puguin dur a terme en aquest itinerari.

En el Senyor Jesús, vostre,

Mn. Jordi Figueras i Jové, rector.